Vi søker nye medlemmer!

Ønsker du å spille i et av Bergens beste storband ved siden av studiene? Vi trenger stadig flere medlemmer, da vi utelukkende har medlemmer som er studenter som går over i jobb etter studiene.

Hvem ser vi etter?

Nå søker vi, trompetister, trombonister og saksofonister, pianist/synthist og vokalister. Det er ingen krav til at du må gå på NHH, vi tar opp studenter fra hele byen.

Hvem er vi?
Big Business band er storbandet ved Norges Handelshøyskole. Vi består av 20-25 aktive medlemmer. I løpet av et semester har vi spillejobber både internt for NHHS, men også flere eksterne jobber. For eksempel julebord for bedrifter eller ball for andre studentmiljøer i Bergen. For oss er også det sosiale en viktig del av pakken. Vår egen lille studentbar i kjelleren er episenteret for alt som er gøy eller fjas, på tross av at vi noen ganger flytter oss ut av byens trygge kommunegrense for opptakstur eller andre sosiale happenings.

Hva gjør jeg på opptak?
Opptaket består av to deler, et intervju og en opptaksøvelse. På de 10-15 minuttene et intervju tar forsøker vi å bli litt bedre kjent med deg som person og din musikalske bakgrunn. Som del 2 av opptaket deltar du på en opptaksøvelse hvor du får spille med hele bandet. For søkere på vokal ønsker vi gjerne å høre en selvvalgt låt som fremføres på intervjuet i forkant av øvelsen. Her er din sjanse til å skinne på en låt som du vet passer deg! (En improsolo eller to fra søkere på andre instrumenter under opptaksøvelsen sier vi heller ikke nei til) Litt avhengig av antall søkere er du med på enten halve eller hele øvelsen. Dette er ikke skummelt, og alle som sitter i bandet har gjort det samme 🙂

Instrument?
Om du ikke har instrument har vi instrumenter til utlån. Send oss en melding på Facebook eller en mail til leder@bigbusinessband.no, så finner vi en løsning.

Hvordan melder jeg meg opp?
Big Business Band rekrutterer i hovedsak i august og januar i anledning rekrutteringsukene til NHHS. Da melder du deg opp gjennom rekrutteringsskjema, men du kan sende en mail til leder@bigbusinessband.no for løpende opptak hele året.

Søk opptak for høsten 2023 her: https://sok.nhhs.no/86

Det er også mulig å skrive seg opp på interesseskjemaet, så får du en mail om informasjon angående opptak.

Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg!